nl
en

Over ons

televisie over het echte leven.

Met De Haaien willen we een breed publiek bereiken door verhalen te vertellen. Kleine, menselijke verhalen die het grote duiden. Deze verhalen hebben een duidelijke maatschappelijke relevantie en laten werelden zien, waar het kijkerspubliek niet snel zal binnentreden.

We maken hierbij veelal gebruik van een documentaire televisie-aanpak, waarbij de authenticiteit van de mensen die we tegenkomen voorop staat. Kortom, televisie over het echte leven.

Claire

Research en redactie asistent claire@dehaaien.com

Dewi

Junior Researcher dewi@dehaaien.com

Heleen

Financiën en Bedrijfsvoering heleen@dehaaien.com

Jorike

Producer jorike@dehaaien.com

Marit

Uitvoerend Producent marit@dehaaien.com

Maureen

Office Manager maureen@dehaaien.com

Nina

Research & Ontwikkeling nina.huisman@dehaaien.com

Paul

Producent paul@dehaaien.com

Pol

Post Producer pol@dehaaien.com

Sien

Productie Assistent sien@dehaaien.com

Wilko

Producent wilko@dehaaien.com

Yannick

Finance yannick@dehaaien.com

Junior finance medewerker

Amsterdam

Televisie- en documentaire producent De Haaien is per september/oktober 2021 op zoek naar een junior finance collega die onze producties komt ondersteunen. We zijn een klein en hecht team waar iedereen intensief met elkaar samen werkt, maar waar ook zelfstandigheid en flexibiliteit belangrijke pijlers zijn. Bij de Haaien zijn we altijd bezig om op een inspirerende manier nieuwe verhalen te vertellen en met deze functie draag je daar in een ondersteunende rol aan bij. Dus ben je een echte cijfer geek, maar word je ook erg blij van een creatieve werkomgeving? Dan is deze functie misschien wel gemaakt voor jou.

Bekijk vacature

Productiestage

Amsterdam

Heb je ontzettend veel passie voor productie en wil je niets liever doen dan dit? Hou je ervan de spin in het web te zijn bij het maken van mooie dingen? En ben je toevallig ook nog een leuk persoon om mee te werken? Bij De Haaien zijn we op zoek naar de allerleukste productie-stagiair van het land!

Bekijk vacature

Research- en redactiestage

Amsterdam

Hou je ervan om dingen tot de bodem uit te zoeken en weet je wat er speelt in televisieland? Doe je niets liever dan schrijven? Is de term ‘bel angst’ jou volledig vreemd? Heb je daarnaast ook nog eens alle programma’s van De Haaien verslonden, dan is dit jouw stage.

 

 

Bekijk vacature