Over ons

televisie over het echte leven.

Met De Haaien willen we een breed publiek bereiken door verhalen te vertellen. Kleine, menselijke verhalen die het grote duiden. Deze verhalen hebben een duidelijke maatschappelijke relevantie en laten werelden zien, waar het kijkerspubliek niet snel zal binnentreden.

We maken hierbij veelal gebruik van een documentaire televisie-aanpak, waarbij de authenticiteit van de mensen die we tegenkomen voorop staat. Kortom, televisie over het echte leven.

Pol

Post Producer Pol@dehaaien.com

Bing

Producent bing@dehaaien.com

Nina

Research & Ontwikkeling nina.huisman@dehaaien.com

Marit

Uitvoerend Producent marit@dehaaien.com

Jorike

Producer jorike@dehaaien.com

Sander

Productie Assistent sander@dehaaien.com

Wilko

Producent wilko@dehaaien.com

Maureen

Office Manager maureen@dehaaien.com

Yannick

Finance yannick@dehaaien.com

Paul

Producent paul@dehaaien.com

Mirte

Productie Leider mirte@dehaaien.com

Simone

Regie

Collega Finance & Operations

Amsterdam

Produceren is creëren, maar vooral ook organiseren. Voor die organisatorische kant zoeken wij een Finance & Operations collega (of in goed Nederlands: iemand die alles rondom het geld kan stroomlijnen en organiseren).

Bekijk vacature

Productiestage

Amsterdam

Heb je ontzettend veel passie voor productie en wil je niets liever doen dan dit? Hou je ervan de spin in het web te zijn bij het maken van mooie dingen? En ben je toevallig ook nog een leuk persoon om mee te werken? De Haaien zijn we op zoek naar de allerleukste productie-stagiair van het land!

Bekijk vacature

Research- en redactiestage

Amsterdam

Hou je ervan om dingen tot de bodem uit te zoeken en weet je wat er speelt in televisieland? Doe je niets liever dan schrijven? Is de term ‘bel angst’ jou volledig vreemd? Heb je daarnaast ook nog eens alle programma’s van De Haaien verslonden, dan is dit jouw stage.

 

 

Bekijk vacature